Verhoog de effectiviteit van je inspanningen
drastisch met een MintoA marketing plan.

Peter Potters is de oprichter van MintoA: na 20 jaar in de BtB tak van Unilever een doorgewinterde professional. Tijdens deze periode was hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe methodes en vaardigheden op het gebied van online marketing en sales voor Unilever BtB wereldwijd. Hij heeft al deze ervaring nu samengebracht in een paar simpele methodes geschikt voor uiteenlopende BtB bedrijven. Sindsdien heeft hij verschillende bedrijven succesvol geholpen.

MintoA is een afgeleide van “Marketing into Action”. Peter heeft niet altijd een positieve ervaring gehad met consultants als een ondernemende marketeer binnen Unilever. Zo lukte het zelden om gemaakte plannen te laten landen in de organisatie. Ook dure trainingen voor teams konden, eenmaal terug op de werkplek, niet het verschil maken om de organisatie daadwerkelijk te veranderen.

De enige effectieve manier die Peter heeft gezien is hands-on workshops waar in nieuwe theorie direct wordt toegepast op een real life case. Dit, samen met de teams verantwoordelijk te maken voor sales resultaten, is het geheim achter het succes van MintoA!

Vraag vrijblijvend een introductie aan